Noen flytter inn, noen gror opp, trenger mer plass og flytter ut. Trenger du et sted å dyrke frem ideene dine, har vi rom for deg!

I PARK gründer- og næringshus, eller bare «PARK» på folkemunne, finner du en miks av gründere, studenter, etablerte bedrifter, akademia og offentlig hjelpeapparat. Felles fortegn for alle er teknologi, og vi har en stor mengde IKT-bedrifter, spillutviklere og VR/AR/XR-bedrifter blant beboerne.

Ved å bli en del av PARK kan du hente inspirasjon fra andre, lære, bli inspirert – og ikke minst inspirere andre! Vi praktiserer en åpenhet og delingskultur i PARK, hvor målet er at 1+1 blir 3 – minst! 🙂

Våre partnere har ofte ulike samlinger i PARK, eller vi arrangerer frokostsamlinger og andre sosiale arenaer selv på huset. Ved å bli en del av PARK blir du en del av et levende hus! Kanskje du ønsker bli en partner av huset selv? Ta kontakt med oss så finner vi en løsning!

En løsning som passer for deg 
Vi har fleksiplasser som starter på 1000 kr pr måned. Da er alt inkludert – som tilgang på møterom – til og med god kaffe! 🙂 Eller kanskje du ønsker deg en fast plass – eller et lite kontor?

Se oversikt over våre kontorplasser.

Les mer om PARK her.

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne på post@hamarregionen.no!

Og du – følg oss på Facebook da.

Håper vi ses i PARK! 🙂