Om PARK

I de gamle lokalene i Hamar sentrum kjent som “Midtbyen Park” omdannes 6000 m2 til en yngleplass for gründere, etablerte selskaper og studenter. Et fleksibelt, levende og åpent kreativt arbeidssted og møteplass, for både spirende grundere og bedrifter med etablerte røtter.

Målet er å skape et pulserende og åpent gründer- og næringshus med teknologi som base. Her blir det samskaping på tvers av bransjer, mennesker, alder og bakgrunn. Hensikten er økt næringsvirksomhet, kompetanse, attraktivitet og innovasjon.

I “Parken” finner du et stort antall teknologibedrifter, innen blant annet spillutvikling og virtuell og virkelighet (VR og AR). Digitalsløyd blir også en del av huset.

Gründer- og næringshuset blir åpent for alle på dagtid, men du kan også sikre deg din egen kontorplass i fellesskapet. Kom bare innom oss – du finner oss i Grønnegata 83 i Hamar sentrum! Bak PARK står kommunene Løten, Hamar og Stange og et bredt næringsliv i Hamarregionen.


PARK-leietagere:

PARK består av store og små vekstbedrifter som er samlet for å spire og gro. I tillegg finner du akademia og offentlige aktører her. Her ser du noen av våre fantastiske leietagere og noen av menneskene du møter i disse bedriftene: