Takk for at du besøker hjemmesiden til PARK!

Vilkår for bruk

Denne nettsiden eies og drives av Hamarregionen Utvikling, org. nr. 970 540 008.

Bruk av disse nettsidene krever ingen personlige opplysninger om deg. Men der du oppgir personlig informasjon om deg selv, bekrefter du derved og gir ditt samtykke til at vi lagrer og bruker dine personlige opplysninger for å kunne besvarelse din henvendelse eller for å yte den tjenesten som du har etterspurt.

Vi vil automatisk registrere ikke-privat informasjon fra deg slik som hvilken type nettleser du bruker for å aksessere nettsiden. Dette gjør vi gjennom bruk av «cookies», som er filer som nettleseren din plasserer på datamaskinens harddisk. Du kan ikke identifiseres ut fra denne informasjonen, og den blir bare brukt til å hjelpe oss i til å tilby en så effektiv nettside som mulig.

Vi vil ikke selge, distribuere eller lease din informasjon til en tredje part, uten å ha innhentet ditt samtykke, bortsett fra tilfeller der det blir påkrevd av loven.

Du har rett til å få tilgang til og/eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. For å få en kopi av de personopplysninger som PARK har om deg, kan du skrive til: post@hamarregionen.net.

Har du kommentarer eller spørsmål rundt disse vilkårene, kontakt oss på post@hamarregionen.net.