Våre kontorer

En løsning som passer for deg?

PARK er et åpent og inkluderende gründerhus hvor alle er velkomne innom. Vi kaller den åpne delen «hjertet». Hjertet i PARK vil være et «vrimleområde» som er åpent for alle på dagtid, slik at du kan droppe innom om du trenger et sted å jobbe for en kort periode.

Med et «community»-medlemsskap får du prioritet på sitteplasser, har også tilgang til dette området på kveldstid og inviteres til ulike arrangementer.

Neste steg på stigen er uspesifisert kontorplass i et avlåst område. Og skulle du trenge fast kontorplass ordner vi det også. Ellers kanskje du trenger enda mer plass? Felles for alle pakkene er enkle og gunstige vilkår med korte oppsigelsestider og ingen bindingstid. Akkurat slik en gründer vil ha det.

Uansett hvilken pakke du velger kommer du inn i et miljø hvor gründere, etablerte bedrifter, studenter, hjelpemiddelapparat, akedemia og andre møtes. Møtes for å spire og gro, med rom til å dyrke frem de gode ideene!

Fasiliteter

Sykkelstativ

Spiseområde

Knallgod kaffe

Lynraskt internett

Møterom

Høykvalitets printer

Lydanlegg

Spennende mennesker

Plassering

Grønnegata 85, 2317 Hamar, Norge

Velg din pakke

Under ser du de ulike PARK-pakkene du kan velge mellom. Vi lover deg et raskt svar om du er interessert. Avtalen inngår vi digitalt – kjapt og enkelt. Trenger du plass til maaaange mennesker? Ta kontakt så ser vi på mulige løsninger i samråd med gårdeier.

Flex- og Premium-plassene har 1 måned gjensidig oppsigelsestid og PARK Office har 3 måneders gjensidig oppsigelsestid. Minimum 3 måneders leietid (utover det ingen bindingstid). Hver 6. måned gjennomgås avtaleforholdet.

Alle priser er oppgitt eksklusive mva.

PARK

Flex
1000 krpr mnd (eks. mva)
  • Uspesifisert kontorplass i åpent landskap
  • Tilgang på møterom

PARK

Office
4000 krpr mnd (eks. mva)
  • Eget låsbart kontor

Klar til å bli leietaker eller lurer du på noe?

Fortell oss om behovene dine :)